Ποιος ήταν ο Atlas Vampire;

Atlas-Vampire
Το 1932, το σώμα μιας 32χρονης...
πόρνης ονόματι Lilly Lindstrom βρέθηκε στο διαμέρισμά της στη Στοκχόλμη. Είχε χτυπηθεί μέχρι θανάτου και ήταν αποστραγγισμένη από αίμα. Δίπλα στο σώμα της βρέθηκε μια αιματοβαμμένη κουτάλα. Η αστυνομία πρότεινε ότι η κουτάλα είχε χρησιμοποιηθεί από τον δολοφόνο για να πιει το αίμα της. Ως αποτέλεσμα, ο άγνωστος δολοφόνος βαφτίστηκε «Atlas Vampire», από την περιοχή της πόλης που συνέβη.
Όταν βρέθηκε η Lilly, ήταν ήδη νεκρή για αρκετές ημέρες και ήταν σχεδόν στεγνή από αίμα. Φωτογραφίες της σκηνής του εγκλήματος και άλλα αποδεικτικά στοιχεία είναι σε έκθεση στο Μουσείο Αστυνομίας της Στοκχόλμης. Η αστυνομία εξέτασε πολλούς συνεργάτες και πελάτες της άτυχης γυναίκας, αλλά κανείς δεν κατηγορήθηκε ποτέ, καθιστώντας την δολοφονία της ένα περίεργο και ανατριχιαστικό, άλυτο μυστήριο.

Τι σήμαιναν τα κωδικοποιημένα μηνύματα του Ricky McCormick και ποιος τον σκότωσε;

Ricky-McCormicks
Ο 41χρονος Ricky McCormick εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 1999 και όταν ανακαλύφθηκε το σώμα του σε ένα χωράφι στο Μισούρι των ΗΠΑ, ήταν σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης. Ενώ ήταν σαφές ότι είχε δολοφονηθεί -εν μέρει λόγω της θέσης του σώματός του και του εγκληματικού παρελθόντος του- δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει τον ακριβή τρόπο. Ακόμα πιο παράξενο ήταν το γεγονός ότι η αστυνομία βρήκε αρκετά κομμάτια χαρτιού στην τσέπη του.
Καλύπτονταν σε ότι φαινόταν να είναι ένα κωδικοποιημένο μήνυμα κάποιου είδους. Αλλά ήταν ένας κωδικός που έχει μείνει άναυδοι ακόμη και την Κρυπτανάλυση και Μονάδα Εκβιασμών Records (CRRU) του FBI. Χρόνια μετά βρέθηκε το σώμα του, η αστυνομία κυκλοφόρησε τις σημειώσεις και τους παρέδωσε στο πλήθος προέλευσης επίλυση προβλημάτων δυνατότητες του διαδικτύου. Αλλά σε αυτήν την ημέρα, παράξενο κωδικούς McCormick παραμένουν uncracked, και αυτό το μακάβριο άλυτο μυστήριο υπομένει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς