Επιβεβαίωσε η Ν.Ο.Α.Α την ύπαρξη θαλάσσιων τεράτων; (vid) Στο κυνήγι του Μεγαλόδοντα!
Επιβεβαίωσε η Ν.Ο.Α.Α την ύπαρξη θαλάσσιων τεράτων; Julia, είναι το όνομα που δόθηκε στην άγνωστη πηγή του ήχου που καταγράφηκε την 1η Μαρτίου 1999. Ο ήχος καταγράφηκε στο ανατολικό Ειρηνικό, χρησιμοποιώντας μια αυτόνομη συστοιχία υδροφώνων...


Αργότερα μια διαβαθμισμένη εικόνα ληφθείσα από δορυφόρο της NASA, έδειξε μια τεράστια σκιά, μέσα στα νερά του ακρωτηρίου Adare εκείνη την εποχή. Επιβεβαιωμένο ως ζωντανό ζώο, θα χαρακτηριζόταν ως θαυμαστό τέρας με γιγαντιαίες αναλογίες.

Οι Εθνικές Ωκεανικές και Ατμοσφαιρικές Διοικήσεις των Η.Π.Α. ή η ΝΟΑΑ για σύντομο χρονικό διάστημα έχουν καταγράψει αρκετούς μυστήριους ήχους πιθανών υποβρύχιων τεράτων τα τελευταία χρόνια.


Σύμφωνα με την περιγραφή του NOAA, αυξάνεται ταχύτατα στη συχνότητα κατά τη διάρκεια ενός λεπτού και έχει επαρκές εύρος για να ακουστεί σε πολλούς αισθητήρες, σε μια περιοχή πάνω από 5.000 χλμ.

Ο δρ Christopher Fox δεν πιστεύει ότι η καταγωγή του είναι κατασκευασμένη από άνθρωπο, όπως ένα υποβρύχιο ή βόμβα, ούτε είναι γνωστή σε γεωλογικά γεγονότα όπως ηφαίστεια ή σεισμοί.

Το ηχητικό προφίλ του Bloop μοιάζει πράγματι με ένα ζωντανό πλάσμα, όμως η πηγή είναι ένα μυστήριο τόσο επειδή είναι διαφορετικό από οποιονδήποτε γνωστό ήχο και επειδή ήταν αρκετές φορές πιο δυνατό από το πιο δυνατά καταγεγραμμένο ζώο, την μπλε φάλαινα.

Το Slow Down είναι το όνομα που δόθηκε σε έναν άλλο μυστηριώδη ήχο βαθιάς θάλασσας, που καταγράφηκε στις 19 Μαΐου 1997, στον Ισημερινό Ειρηνικό Ωκεανό, το όνομα επιλέχθηκε επειδή ο ήχος μειώνεται σιγά-σιγά σε συχνότητα για διάρκεια 7 λεπτών. Καταγράφηκε χρησιμοποιώντας μια αυτόνομη συστοιχία υδροφώνων. Ο ήχος έχει ληφθεί αρκετές φορές κάθε χρόνο από το 1997.

Θα μπορούσαν κάποιοι από αυτούς τους ήχους να είναι οι ζευγαρωτικές κλήσεις άγνωστων θαλάσσιων τεράτων;


Δείτε βίντεο από το κανάλι του youtube
pronews.gr

Το διαβάσαμε από το: Επιβεβαίωσε η Ν.Ο.Α.Α την ύπαρξη θαλάσσιων τεράτων; (vid) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/vid_18.html#ixzz4hXWNyyGs

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο