Rendlesham UFO: Βασικός μάρτυρας «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή του και αποκαλύπτει τι συνέβη!


Ένας βασικός μάρτυρας στο περιστατικό Rendlesham UFO στο Ηνωμένο Βασίλειο σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά για το τι είδε να πλανάται πάνω από την αεροπορική βάση πριν από 36 χρόνια..
.

Είναι η πιο γνωστή υπόθεση UFO του Ηνωμένου Βασιλείου που αναφέρεται επίσης και σαν Roswell της Βρετανίας. Ακόμη και τώρα, περισσότερο από 36 χρόνια μετά, εξακολουθούν να διεξάγονται έρευνες με την ελπίδα να καθοριστεί τι ακριβώς συνέβη τότε.

Η παραδοξότητα άρχισε στις 26 Δεκεμβρίου, όταν Αμερικανοί στρατιώτες που βρίσκονταν στη βάση RAF Woodbridge είδαν ένα άγνωστο αντικείμενο να κατευθύνεται προς το δάσος. Κατά τη διερεύνηση του περιστατικού και καθώς πλησίαζαν αντίκρισαν ένα λαμπερό μεταλλικό αντικείμενο που φαινόταν να κινείται μέσα από τα δέντρα. Όταν επέστρεψαν την επόμενη μέρα ανακάλυψαν τρία τριγωνικά αποτυπώματα στο έδαφος στο ίδιο σημείο.

Στις 28 Δεκεμβρίου, το αντικείμενο εμφανίστηκε για δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα ο αναπληρωτής διοικητής της βάσης Άν/χης Charles Halt και μια ομάδα στρατιωτών να βγουν έξω στο δάσος για να ερευνήσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Ενώ η μαρτυρία του Halt έχει γίνει γνωστή όλα αυτά τα χρόνια, ένας από τους άλλους άνδρες που ήταν μαζί του εκείνη τη νύχτα, έρχεται να αποκαλύψει την δική του πλευρά της ιστορίας, για το τι ακριβώς συνέβει.


http://i1.wp.com/apocalypsejohn.com/wp-content/uploads/2016/12/Rendlesham-Steve-Longero.jpg

Ο Steve Longero, ένας πρώην αστυνομικός ασφάλειας της Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) μίλησε σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στην MUFON για το τι είδε.

«Το αντικείμενο εξέπεμπε ένα κόκκινο και μπλε φώς. Το μπλε ήταν σταθερό και προεξείχε κάτω από το αντικείμενο. Ήταν σίγουρα μηχανικής φύσεως. Άλλοι ανέφεραν ότι είχαν χάσει την αίσθηση του χρόνου, ενώ άλλοι ότι έβλεπαν μυστηριώδες φώτα και άκουγαν παράξενους θορύβους σαν ουρλιαχτό.»

«Νομίζω ότι ήταν κάτι όχι από αυτόν τον κόσμο. Ο τρόπος που αιωρούνταν και ακριβώς ο τρόπος που εξαφανίστηκε, νομίζω ότι το κάνουν ένα από τα πιο περίεργα αντικείμενα που έχω δει στην ζωή μου»

Έπειτα ανέφερε ότι τον κάλεσαν μόνο του, και του είπαν να μην μιλήσει για το περιστατικό, και ότι η σιωπή του ήταν σημαντική λόγω των πυρηνικών όπλων που φέρεται να στεγάζονται στη βάση, ενώ στη συνέχεια του ζήτησαν να υπογράψει μια συμφωνία μη-αποκάλυψης», ανέφερε.







© Αποκάλυψη

Το διαβάσαμε από το: Rendlesham UFO: Βασικός μάρτυρας «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή του και αποκαλύπτει τι συνέβει http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/rendlesham-ufo.html#ixzz4iZZggcAp

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς