Βρέθηκε περίεργο σώμα «εξωγήινου» στην Αριζόνα;


Τι θα κάνατε αν βρίσκατε ένα περίεργο αλλά και παράξενο οργανισμό στο πίσω μέρος του κήπου σας;



Πολλοί από εμάς θα είχαν καλέσει τις αρχές ,αλλά ένας άνθρωπος από την Αριζόνα των ΗΠΑ βρήκε έναν παράξενο οργανισμό στην αυλή τον έβαλε σε ένα βάζο το οποίο περιείχε ζουμί από τουρσί και το μικροσκοπικό πτώμα το έστειλε σε ένα Φρικ Σόου αντ ‘αυτού!!
Η εύρεση του έχει παραμείνει ανώνυμη όπως και το ποιος έστειλε το παράξενο αυτό πτώμα, σε υγρό με τουρσί και αλκοόλ, για τον Todd Ray ( Τοντ Ρέει ) , ο οποίος διευθύνει το Venice Beach Freakshow ( Bένις Μπιτς Φρικ Σου – http://venicebeachfreakshow.com/ ) στην Καλιφόρνια!!
Ο κ. Ρέει είπε:
«Πήρα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο άντρα από την Αριζόνα ο οποίος δήλωσε ότι βρήκε το νεκρό πλάσμα στην αυλή του. Είχε τρομάξει από αυτό και είπε ότι θα ανήκε καλύτερα στο Φρικ Σου μου. Ο άντρας μου είπε ότι φαινόταν σαν να είχε βράγχια κάτω από την κεφαλή και ότι κάτι που ξεπήδησε μέσα από το κεφάλι του σαν κεραίες από σάρκα. Αυτό είναι το πλάσμα που μου έστειλε και είναι εξωγήινος από ότι θα μπορούσα να φανταστώ. Είναι πραγματικά το πιο εξωγήινο πλάσμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου»
Η Cristina Simmons ( Χριστίνα Σίμονς ) από το ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο είπε:
«Θα μπορούσε σίγουρα να είναι μια αποβολή / ακατάλληλο έμβρυο από οποιοδήποτε αριθμό ειδών, αλλά φαίνεται να έχει ένα αμάλγαμα διαφορετικών ιστών. Δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά παρατηρήστε ότι ο ιστός στο κεφάλι φαίνεται να είναι ενσωματωμένος στο μεγάλο << κομμάτι >> γύρω από αυτό (και δεν ταιριάζει στη σύσταση ή στο χρώμα), τα μάτια και το σώμα δεν φαίνεται να είναι από την ίδια πηγή όπως ο ιστός του προσώπου…»
Εσείς τι λέτε ότι μπορεί να είναι από την στιγμή που η ειδικός είπε ότι δεν είναι μια αποτυχημένη αποβολή ενός εμβρύου; Τι θα μπορούσε να είναι αυτό το πλάσμα; Το αφήνω στην δική σας κρίση…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς