Αποκάλυψη: Σχέδιο των Rockefeller για την Ελλάδα

Αποκάλυψη: Σχέδιο των Rockefeller για την Ελλάδα
Από την ώρα που αποκαλύφτηκε στο el.gr, η νέα ανανεωμένη Ατζέντα 2030, στην Ελλάδα, επίκεντρο των εξελίξεων, οι παγκοσμιοποιητές έχουν σηκώσει μανίκια και προωθούν το «όραμα για μια ανοικτή, συμμετοχική και, πάνω από όλα, πράσινη πόλη».
Όπως μεταδίδεται, ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Δίκτυο των 100 Ανθεκτικών Πόλεων του Ιδρύματος Rockefeller, το Δίκτυο Πόλεων για την Κλιματική Αλλαγή C40 και το Ίδρυμα Bertelsmann, προχωρά το «σχέδιο Δράσης της Αθήνας για την προσαρμογή και τον μετριασμό των επιπτώσεων της Κλιματικής Αλλαγής».
Με αφορμή, δηλαδή, την δήθεν «υπερθέρμανση», έρχονται ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα των Ελλήνων, τις οποίες πολλοί, στην αρχή, θα χαρακτηρίσουν ως ευνοϊκές.
Παρόντος του Δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, παρουσιάστηκε στο δημαρχείο Αθηνών, το σχέδιο δράσης για την… «κλιματική αλλαγή» των Rockefeller, το οποίο μπορεί κάλλιστα να προσαρμοστεί, όπως τονίστηκε, και σε επαρχιακές πόλεις, με άλλα λόγια θα εφαρμοστεί σε πανελλήνιο επίπεδο.
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν το σχέδιο των Rockefeller:
«περιλαμβάνει πρωτοβουλίες για τους τομείς των μεταφορών και της διαχείρισης απορριμμάτων, για τα δημοτικά κτήρια και τις εγκαταστάσεις, και για τα κτήρια του οικιακού και του εμπορικού τομέα. Βασικοί στρατηγικοί άξονες είναι η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας από τα κτήρια, η ελάττωση της χρήσης των καυσίμων στις συγκοινωνίες και η προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας, μέσω σχεδίων δράσης για τα ποδήλατα και την δημιουργία νέων αστικών δρομολογίων με ηλεκτρονικά λεωφορεία».
Σχόλιο el.gr: Σημειώνουμε πως η Ατζέντα 2030 προωθεί την κίνηση των πολιτών με ποδήλατα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής μεταφοράς, προκειμένου η κίνηση των ανθρώπων να είναι ελεγχόμενη! Σας θυμίζουμε πως όλα αυτά που διαβάζετε παρουσιάζονται ως σχέδιο των Rockefeller.
Το σχέδιο συνεχίζει:
«Επιπλέον, ειδικής μνείας χρήζει το Σχέδιο Βιώσιμης Διατροφικής Πολιτικής, στο οποίο υπάγονται μέτρα για τη μείωση των αποβλήτων τροφίμων και την καλλιέργεια αειφόρων συστημάτων τροφίμων».
Σχόλιο el.gr: Έρχονται τα «βιώσιμα τρόφιμα»! Ετοιμαστείτε για μεταλλαγμένες τροφές!
«Η αναζωογόνηση των ανοιχτών δημόσιων χώρων κρίνεται ζωτικής σημασίας, αφού, λόγω κλιματικής αλλαγής, η πυκνοκατοικημένη πόλη απειλείται από υψηλές θερμοκρασίες. Δύο μείζονα έργα ανθεκτικότητας είναι η Τριπλή Πράσινη Ανάπλαση και η μετατροπή του Ελαιώνα σε μια Ανθεκτική Συνοικία, πάντα με τις αρχές που διέπουν τη διαχείριση των μεγάλων χώρων πρασίνου. Επίσης, για αυτόν τον σκοπό έχει εκπονηθεί Οδικός Χάρτης για τον Μετριασμό της Ενεργειακής Φτώχειας, σε συνδυασμό με οργάνωση εκστρατείας ευαισθητοποίησης και υποστήριξης για την εξοικονόμηση ενέργειας».
Σχόλιο el.gr: Έρχονται τα πράσινα πάρκα για να δελεάσουν τους πολίτες και μαζί με αυτά θα μπει φρένο στην κατανάλωση ενέργειας. Θα έχουμε άραγε και «ενεργειακή αστυνομία»; Όλα για το καλό μας φυσικά! Οι Rockefeller ανέκαθεν αγαπούσαν τους ανθρώπους.
«Η στρατηγική έχει αρκετά βαθύ ορίζοντα. Έτσι, εκείνοι που θα μας διαδεχθούν, θα είναι πραγματικά σε θέση να συνεχίσουν το έργο μας», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Καμίνης.
 «Οι πόλεις πρέπει να διαμορφώνουν τα μέσα και τα εργαλεία ώστε να θωρακίζουν το μέλλον τους, προτείνοντας παράλληλα νέες λύσεις», πρόσθεσε.
Σε αρχικό στάδιο, η χρηματοδότηση του σχεδίου Rockefeller θα ανέλθει στα 75 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που προκύπτει από το ΠΕΠ Αττικής και τα αποθέματα προϋπολογισμού του δήμου.
Εν συνεχεία, οι Rockefeller ενδεχόμενα «βοηθήσουν» το όλον εγχείρημα, φυσικά μέσω έντοκων δανείων!
Η Αθήνα αλλά και άλλες ελληνικές πόλεις αλλάζουν! Η Ατζέντα 2030 εφαρμόζεται και λίγοι ασχολούνται! Σίγουρα πάντως ασχολούνται οι παγκοσμιοποιητές με τα ιδρύματά τους και αυτό οφείλει να μας προβληματίσει για την μετατροπή της Αθήνας σε «πράσινη πόλη».

απο prisonplanet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς