Αποκάλυψη: Οι πρώτες οικογένειες που θα υποδεχθούν τον παγκόσμιο ηγέτη

Αποκάλυψη: Οι πρώτες οικογένειες που θα υποδεχθούν τον παγκόσμιο ηγέτη

Μετά τον διαθρησκειακό διάλογο...
έρχονται οι διαθρησκειακές οικογένειες, οι οποίες προωθούν την αντικατάσταση των θρησκειών με μία παγκόσμια θρησκεία της... αγάπης.
Έρευνα του 2016 που διαφημίζεται συνεχώς από διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρει πως το 45% των ανθρώπων θέλει να παντρευτεί ή να βρεθεί σε μακρά ερωτική σχέση με κάποιον-κάποιαν από διαφορετική θρησκεία.
Έτσι, υπάρχει πλέον ο «θεσμός», καθώς τα πάντα πρέπει να έχουν «ταμπέλα» στην εποχή μας, των διαθρησκειακών ερωτικών σχέσεων και οικογενειών.
Σε άρθρο της στην Huffpost του Καναδά, η ειδικός μόδας και πολιτισμού, Meera Solanki Estrada, αναφέρει:
«Είμαι παντρεμένη εδώ και έξι χρόνια. Είμαι ινδουΐστρια και ο σύζυγός μου καθολικός. Είχαμε και οι δύο θρησκευτική ανατροφή. Εγώ ήμουν εγγεγραμμένη στο Bal Vihaar (θρησκευτικό σχολείο της Κυριακής) και πήγαινα κάθε εβδομάδα στον ινδουϊστικό ναό. Ο άντρας μου πήγαινε σε καθολικό σχολείο από τα πρώτα του σχολικά χρόνια μέχρι το γυμνάσιο. Είμαστε και οι δύο πολύ καλοί γνώστες των θρησκειών μας. Ωστόσο, είμαστε ανοιχτοί σε άλλες θρησκείες και αυτό βοήθησε πολύ στην ενδυνάμωση της σχέσης μας».
Και φτάνει στο σημείο που μιλά για τα παιδιά της:
Στο σπίτι μας, διδάσκουμε τα παιδιά μας πράγματα και από τις δύο θρησκείες.
(…)
Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας, τότε η θρησκεία της ΑΓΑΠΗΣ υπερτερεί. (…)
Τους εξηγούμε πως υπάρχει μόνο ένας Θεός και μπορούν να προσευχηθούν σε αυτόν με διαφορετικούς τρόπους, διαφορετικά τραγούδια, να πηγαίνουν σε διαφορετικούς ναούς για να προσευχηθούν σε αυτόν, είτε αυτά είναι εκκλησίες, είτε τζαμιά, είτε ναοί.
(…)
Είναι σημαντικό να εξηγήσουμε στα παιδιά μας πως καμία θρησκεία δεν είναι η «σωστή» και όλες οι άλλες λάθος. Σε τελική ανάλυση, αν αυτό ίσχυε, τότε οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη θα ήταν συνεχώς λάθος».
Βλέπετε λοιπόν πως η πολυπολιτισμικότητα, την οποία επεδίωξε και επιδιώκει η Νέα Τάξη, οδήγησε, μεταξύ των άλλων, στις διαθρησκειακές οικογένειες, οι οποίες έγιναν πλέον θεσμός και οδηγούν τα παιδιά τους στην Πανθρησκεία, προκειμένου να μην αδικηθεί κανείς.
Φυσικά και δεν είναι κατακριτέο να παντρεύεται κάποιος άτομο διαφορετικού πολιτισμού και θρησκείας. Ωστόσο, το σύστημα δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Έτσι, αντί οι άνθρωποι, ερευνώντας τας γραφάς, δηλαδή τα διαθέσιμα ιστορικά κείμενα που άφησαν και δεν έκαψαν οι σκοταδιστές του παρελθόντος και του παρόντος, να καταλήξουν στην φιλοσοφική αλήθεια σε σχέση με το τι ισχύει και τι όχι, αερολογούν και αποδέχονται τα ως πραγματικότητα τα πολιτικοθρησκευτικά «μαντριά» που οδηγούν στην Πανθρησκεία.
Η σκέψη παραμένει στάσιμη, μιας και η αλήθεια του Χριστού δεν βολεύει ούτε καν τους αποκαλούμενους «χριστιανούς».
Η παγκόσμια θρησκεία, δηλαδή η συγχώνευση όλων των θρησκειών σε ένα δόγμα, το οποίο θα συνοδεύει την παγκόσμια κυβέρνηση που ετοιμάζεται να ανακοινωθεί και επίσημα, θα βρει, όπως διαβάζετε, δεκάδες εκατομμύρια οπαδούς, καθώς θα βολέψει τους πάντες.
Και όχι αυτό δεν ονομάζεται «θρησκεία της αγάπης», αλλά επανάπαυση σε κάτι που το σύστημα προσφέρει, καθώς πλέον οι άνθρωποι τα ζητούν όλα έτοιμα. Ακόμα και τον Θεό. Ακόμα και αν αυτός που θα τους παρουσιαστεί ως Θεός, δεν θα είναι ο Θεός.
Αυτοί όμως θα είναι οι πρώτοι οπαδοί του.

απο :El.Gr
Prison Planet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς