Ελλάδα και HAARP.Τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τον καιρό στην πατρίδα μας ;...

ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Πολλοί ειδικοί και μη...
εκφράζουν την άποψη τους ότι κάτι περίεργο συνέβει,για να έχουμε το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου βροχές και κρύο σε πολλές περιοχές της Ελλάδος που προσομοίαζε με φθινοπωρινά καιρικά φαινόμενα.
Στις 21/6/17 ανυπολόγιστη καταστροφή σε διάφορα μέρη της χώρας μας από ισχυρές βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους,σε πολλές περιοχές της χώρας μας και  χαλάζι σε μέγεθος "καρυδιού".Πολλοί εξέφρασαν την άποψη ότι η Ελλάδα ενδεχομένως να δέχτηκε  σφοδρό κύμα κακοκαιρίας ελέω του 

συστήματος HAARP, ενώ επισημαίνουμε τι ακριβώς δέχθηκαν και γειτονικές χώρες από το 2014,όπως η Σερβία, η Βουλγαρία,ΠΓΔΜ κτλ,πάντα όμως  σε κρίσιμες "περιόδους". 
Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων αποτελεί σαφώς "όπλο" στα χέρια όποιων θέλουν να ελέγξουν τον πλανήτη και τους κατοίκους του σε μια προσπάθεια να "επιβάλλουν την θέληση τους".
Πρόκειται για μία εκδοχή για όλο αυτό που βιώνουμε ως έθνος,ειδικά αυτό το καλοκαίρι που διακυβεύονται τόσα πολλά για το μέλλον της χώρας στην ΕΕ ,τις προβληματικές σχέσεις με την Τουρκία και ειδικά λόγω της εκμετάλλευσης των ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ξένο τύπο,το σύστημα HAARP διαθέτει την μοναδική ικανότητα να χειραγωγεί κατά κάποιον τρόπο τα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή δύναται να χρησιμοποιηθεί ως όπλο,αναφέρει το δημοσίευμα.Λες και δεν το ξέραμε !!!
Για παράδειγμα η Σερβία σε παρόμοιο  χρονικό διάστημα,πάνω κάτω το 2014 δέχθηκε ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας και κύμα έντονων και μεγάλων χρονικά βροχοπτώσεων που προκάλεσαν πλημμύρες και πολλές  καταστροφές.Εκείνη την περίοδο( 2014) για πρώτη φορά δημόσια και με στοιχεία, Σέρβοι επιστήμονες ανάφεραν  ότι,"για τις άνευ προηγουμένου πλημμύρες και τα ακραία 
H.A.A.R.P  - ΑΛΑΣΚΑ
καιρικά φαινόμενα το τελευταίο διάστημα ενοχοποιείται το αμερικανικό σύστημα HAARP".
Σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα, Σέρβος επιστήμονας,που επιθυμεί για ευνόητους λόγους την ανωνυμία του,μίλησε για την εγκατάσταση συστήματος HAARP κοντά στο Βελιγράδι.
Μετά από σειρά άρθρων αναφέρθηκε η ύπαρξη  συστήματος  HAARP στη Σερβία,ενώ εντοπίστηκε  κεραία που υποστηρίζει το σύστημα στην περιοχή Barajevo (δήμος Βελιγραδίου) το οποίο εκπέμπει σήματα ELF(χαμηλών συχνοτήτων).
Τι συμβαίνει πραγματικά και τι είναι αλήθεια και πραγματικότητα,ίσως αργήσουμε να μάθουμε από επίσημα κανάλια,οι ενδείξεις όμως μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον καιρό αλλά και άλλα φαινόμενα και φυσικά δεν ισχύει με τίποτα το παραμύθι περί "υπερθέρμανσης του πλανήτη",  προκαλώντας και νέα ερωτηματικά.

ΑΠΟ:ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς