ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Τι ΚΡΥΒΟΥΝ 12 ΓΕΓΟΝΟΤΑ στις ΕΠΟΜΕΝΕΣ 40 ΗΜΕΡΕΣ μετά την ΕΚΛΕΙΨΗ; (ΒΙΝΤΕΟ)

χερι γεγονοτα
Περίπου 40 μέρες από την Μεγάλη Αμερικανική Ηλιακή Έκλειψη στις 21/8 έως τις 30 Σεπετεμβρίου δεν είναι πολλές. Αλλά, τι μπορεί να κρύβουν 12 πολύ σημαντικά γεγονότα που διατρέχουν αυτό το διάστημα; Είναι όλα φυσιολογικά, ή μήπως όχι;..

Φαίνεται, όμως, ότι για διάφορους συνωμοσιολογικούς κύκλους μπορεί να κρύβουν πάρα πολλά, περισσότερα από όσα νομίζουμε…
Σύμφωνα, λοιπόν, με το theeconomiccollapseblog.com έχουμε τα εξής:
21 Αυγούστου – Αφορά την λεγόμενη «Μεγάλη Αμερικάνικη έκλειψη». Επτά χρόνια αργότερα, μια άλλη πολύ ασυνήθιστη ολική ηλιακή έκλειψη θα συμβεί, αλλά όταν σχεδιάσετε στον χάρτη τα περάσματα και των δύο εκλείψεων, θα διαπιστώσετε ότι σχηματίζουν ένα γιγάντιο «Χ» ακριβώς πάνω από το κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
23 Αυγούστου – Μια άσκηση της FEMA γνωστή ως «EarthEX2017» θα προσομοιώσει «καταστροφές όπως οι μεγάλοι σεισμοί, η τρομοκρατία στον κυβερνοχώρο ή οι επιθέσεις ηλεκτρομαγνητικών παλμών μεγάλου υψομέτρου».
1 Σεπτεμβρίου – Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί την έναρξη του ετήσιου «Εθνικού Μήνα Ετοιμότητας» της FEMA.
1 Σεπτεμβρίου – Η απαγόρευση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για τους πολίτες της που ταξιδεύουν στη Βόρειο Κορέα θα τεθεί σε ισχύ. Πολλοί ανησυχούν ότι αυτό είναι ακόμη ένα σημάδι ότι οι ΗΠΑ κινούνται προς έναν πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα.
11 Σεπτεμβρίου – Αυτή θα είναι η 16η επέτειος της 11/9 της πτώσης των Δίδιμων Πύργων.
20 Σεπτεμβρίου – Η Rosh Hashanah αρχίζει το ηλιοβασίλεμα. Πρόκειται για το φεστιβάλ του Εβραϊκού Νέου Έτους, το οποίο πραγματοποιείται την πρώτη (και μερικές φορές τη δεύτερη) ημέρα του Tishri, τον Σεπτέμβριο.
21 Σεπτεμβρίου – Η Διεθνής Ημέρα της Ειρήνης του ΟΗΕ.
23 Σεπτεμβρίου – Αυτή είναι η ημερομηνία όσων έχουν γίνει γνωστά ως «το σημάδι της Αποκάλυψης». Αν δεν γνωρίζετε γι’ αυτό, διαβάστε μία πολύ σύντομη περίληψη από αυτούς που υποστηρίζουν ότι έσπασαν τον κώδικα της Αποκάλυψης, σχετικά:
Στις 23 Σεπτεμβρίου μια μοναδική αστρονομική ευθυγράμμιση του Ήλιου, της Σελήνης, του Αστερισμού Παρθένος, του αστερισμού Λέων και των πλανητών Δία, Άρη, Ερμή και Αφροδίτης φαίνεται να εκπληρώνει το απόσπασμα από το βιβλίο της Αποκάλυψης
24 Σεπτεμβρίου – Οι πολύ σημαντικές εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στην Γερμανία.
29 Σεπτεμβρίου – Το Yom Kippur αρχίζει το ηλιοβασίλεμα και ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου. Φυσικά η 30η Σεπτεμβρίου θα είναι το τέλος μιας περιόδου 40 ημερών που ξεκίνησε την ημέρα της Μεγάλης Αμερικανικής Έκλειψης στις 21 Αυγούστου. Το Yom Kippur είναι το πιο επίσημο θρησκευτικό δρώμενο της εβραϊκής περιόδου, η τελευταία από τις δέκα ημέρες της πεποιθήσεως που ξεκινά με το Rosh Hashanah, το εβραϊκό νέο έτος.
29 Σεπτεμβρίου – Ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών Steven Mnuchin αναφέρει ότι το ανώτατο όριο του χρέους θα παραβιαστεί αυτή την μέρα, εάν το Κογκρέσο δεν την αυξήσει μέχρι τότε.
30 Σεπτεμβρίου – Εάν το Κογκρέσο δεν περάσει τον προϋπολογισμό μέχρι το τέλος αυτής της ημέρας, θα υπάρξει ένα «κλείσιμο» της κυβέρνησης όπως ακριβώς είδαμε και το 2013.
Τι μπορεί να σηματοδοτούν όλα αυτά;
Πολλοί εκτιμούν ότι τα διάφορα προγραμματισμένα γεγονότα στην Γη και τα διάφορα αστρονομικά φαινόμενα σχετίζονται άμεσα και με κάποιον ύποπτο τρόπο.
Είναι πιθανόν όλα αυτά να μην σημαίνουν τίποτα για τον μέσο άνθρωπο. Μπορεί να είναι απλά γεγονότα, χωρίς τίποτα το ύποπτο. Μπορεί να αποτελούν συνωμοσιολογική μανία καταδίωξης. Ωστόσο, μπορεί να σημαίνουν πάρα πολλά για όλους εκείνους που θέλουν να ελέγχουν τον πλανήτη και να εξουσιάζουν την ανθρωπότητα.
Σκέψου, Ψάξε, Κρίνε, Αμφισβήτησε

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
katohika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο