O πρώην διευθυντής της CIA που μιλάει ανοικτά για τους αεροψεκασμούς (Βίντεο)

O πρώην διευθυντής της CIA που μιλάει ανοικτά για τους αεροψεκασμούς (Βίντεο)

Τι αναφέρει ...

Σε ομιλία του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations), στις 29 Ιουνίου, μιλώντας για τις παγκόσμιες απειλές, ο διευθυντής της CIA, John O. Brennan, κλείνει την μακροσκελή ομιλία του με θέμα την κλιματική αλλαγή και τον τρόπο “αντιμετώπισης” της, όπως είναι μια από τις μεθόδους της Γεωμηχανικής: Ψεκασμοί της στρατόσφαιρας με αιωρούμενα σωματίδια (SAI):

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η σειρά των τεχνολογιών -συχνά αναφερόμενη συλλογικά ως geoengineering (γεωμηχανική)- που θα μπορούσε δυνητικά να συμβάλει στην αναστροφή των επιπτώσεων της θέρμανσης της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής. Μια απ’ αυτές που έχει κερδίσει τη προσωπική μου προσοχή είναι η στρατοσφαιρική έγχυση αερολυμάτων, ή SAI (Stratospheric Aerosol Injection), η μέθοδος της σποράς της στρατόσφαιρας με σωματίδια που μπορούν να βοηθήσουν στην αντανάκλαση της θερμότητα του ήλιου, με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι ηφαιστειακές εκρήξεις.
Ένα πρόγραμμα SAI θα μπορούσε να περιορίσει την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας, μειώνοντας κάποιους κινδύνους που συνδέονται με υψηλότερες θερμοκρασίες και παρέχοντας στην παγκόσμια οικονομία επιπλέον χρόνο για τη μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα. Είναι επίσης σχετικά φθηνή η διαδικασία–το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας εκτιμά ότι ένα πλήρως αναπτυγμένο πρόγραμμα SAI θα κοστίσει περίπου $10 δισεκατομμύρια ετησίως.
Όσο κι αν είναι πολλά υποσχόμενο, πηγαίνοντας προς την εφαρμογή του SAI θα έθετε μια σειρά από προκλήσεις για την κυβέρνησή μας και για τη διεθνή κοινότητα. Από τεχνικής πλευράς, η μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου θα πρέπει ακόμη να συμπληρώσει το SAI για την αντιμετώπιση και άλλων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, όπως η όξυνση των ωκεανών, επειδή το SAI από μόνο του δεν θα μπορέσει να αφαιρέσει τα αέρια του θερμοκηπίου από την ατμόσφαιρα.
Από γεωπολιτικής πλευράς, η δυνατότητα της τεχνολογίας να αλλάξει τις καιρικές συνθήκες και να ωφελήσει ορισμένες περιοχές, εις βάρος των άλλων, θα μπορούσε να προκαλέσει μια απότομη αντίδραση από ορισμένες χώρες. Άλλοι μπορεί να «αρπάξουν» τα οφέλη του SAI και σαν αποτέλσμα να υποχωρήσουν από τη δέσμευσή τους για μείωση του διοξειδίου του άνθρακα. Και, όπως και με άλλες πρωτοποριακές τεχνολογίες, λείπουν οι παγκόσμιες νόρμες και πρότυπα για να καθοδηγήσουν την ανάπτυξη και την εφαρμογή του SAI.
Με τέτοιες δηλώσεις, μας προετοιμάζουν σιγά σιγά και κάνουν βολιδοσκόπηση της κοινής γνώμης και αντίδρασης.
Φυσικά όλα αυτά δεν είναι καινούρια, χρονολογούνται από τη δεκαετία του ’70, όταν ο John Holdren μαζί με κάποιους άλλους έγραψαν το περίφημο βιβλίο Ecoscience.
Ένα “επιστημονικό” συγγραφικό τερατούργημα που μιλάει για ευγονική, τσιπάρισμα νεογνών με ειδικό τσιπ ελέγχου γεννήσεων, αρπαγή τέκνων από ανύπαντρες μητέρες και κρατική υιοθεσία (σε περίπτωση που είναι ανήλικες), επιβολή πολιτικής ενός ή δύο παιδιών, επιβολή αμβλώσεων και πολλά άλλα, μέσα στα οποία είναι ΚΑΙ οι αεροψεκασμοί της στρατόσφαιρας για διαχείριση ηλιακής ενέργειας.
Ένα πολυσέλιδο σύγγραμμα που θα έκανε ακόμα και τον ίδιο τον Αδόλφο Χίτλερ να κοκκινίσει. Ο “ξεχασμένος” στους αμερικάνους πολίτες John Holdren ξανάρθε στο προσκήνιο από την πρώτη μέρα της πρώτης διακυβέρνησης Ομπάμα, όταν ο πρωθυπουργός τον όρισε δεξί του χέρι, τον αποκάλεσε Τσάρο της επιστήμης, ενώ ο Ροκφέλερ τον χαρακτήρισε ως “ο άνθρωπος που περπατάει πάνω στο νερό”.
Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Ρόκφλερ έχει επενδύσει μερικά δις μέσω του Ινστιτούτου του για την προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής, με μόνη αγωνία του, όχι πως θα αντιμετωπιστεί το (υποτιθέμενο) πρόβλημα, αλλά ΠΩΣ θα ΠΕΙΣΘΟΎΝ οι παγκόσμιοι πολίτες ότι είναι υπαρκτό το (υποτιθέμενο) πρόβλημα!
Φυσικά, από τούτο εδώ το βήμα έχουμε άπειρες φορές τονίσει, ότι η κλιματική αλλαγή “δημιουργείται” με τους χημικούς και το οπλικά συστήματα τύπου HAARP, για να δώσει το άλλοθι και το πράσινο φως να διενεργούνται οι χημικοί αεροψεκασμοί φανερά ΚΑΙ με τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών και όχι το αντίθετο, και σε αυτό έχουν βοηθήσει οι διάφοροι ακτιβιστές του κ@λου που λένε ότι μας ψεκάζουν ήδη για το κλίμα, κάτι που έχουν αφήσει τεχνηέντως να διαρρεύσει ως “αποκάλυψη”.
Εδώ όλη η ομιλία του John O. Brennan, να την δουν οι μιντιακοί και καιρικοί παπαγάλοι, να την δουν οι “καταρριψίες’ του διαδικτύου – όλοι μαζί απλώς ντροπιάζουν το ανθρώπινο γένος, αυτό που μια χούφτα της ελίτ θέλει να μειώσει και να ελέγξει. Δεν θα μπορούσε, αν δεν υπήρχε αυτός ο ενδιάμεσος σκάρτος κρίκος που του εκλείπει η ειλικρίνεια, το θάρρος και η αξιοπρέπεια:
nea.allnewz

EL.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο