ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ!- «ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!»- 7 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ… (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΟΣ
Όταν μιλάνε εκείνοι ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ, τότε φιμώνονται οριστικά και αμετάκλητα οι ψευτοϊστορικοί, οι άπιστοι και οι «άθεοι»!
Ναι, λοιπόν! ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΚΕΙ, ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ, Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ κι ένα σωρό άλλοι συμπολεμιστές του! ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!!! Ούτε τον Αλλάχ, ούτε τον Βούδα! Ούτε τον Λένιν, ούτε τον Χίτλερ! Ούτε το τίποτα! ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ! ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ! Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η συγκλονιστική αλήθεια, όσο κι αν δεν αρέσει σε ορισμένους! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 1940!
Ο Ανθυπασπιστής Νικόλαος Γκάτζιαρος, αφηγείται μπροστά στην κάμερα το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας που έζησε ο ίδιος στο Αλβανικό Μέτωπο το 1940. Η μαρτυρία ηλικιωμένου μαχητή αξιωματικού Ανθυπασπιστή είναι καταγεγραμμένη αναφορά στο βιβλίο του Στρατηγού Κατσιμήτρου
Δεν πρέπει να πιστεύουμε ό,τι μας σερβίρουν, όταν όμως υπάρχουν καταγεγραμένα γεγονότα… εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά!
Tο ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για κάποιους να δεχθούν κάτι το… εξωπραγματικό. Όμως δεν είναι δυσκολότερο να απορρίψουμε έτσι απλά 250.000 αυτόπτες μάρτυρες; Βέβαια, καλό είναι να μην πιστεύουμε ό,τι μας σερβίρουν, διότι υπάρχουν και οι επιτήδειοι.a Όταν όμως υπάρχουν καταγεγραμένα γεγονότα… εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Στη ζωή μας άλλωστε δεν μπορείς να εξηγήσεις τα πάντα! Το γεγονός της Zeitun στην Αίγυπτο έχει καταγραφεί ιστορικά και έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
121/8/1903: Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος – Άγιον Όρος. Η πιο πάνω φωτογραφία είναι του 1903. Δόθηκε το 1997 από το αρχείο του Μοναστηριού, εδώ στο Άγιον Όρος, στη Δημοσιότητα. Βγήκε σαν αναμνηστική φωτογραφία ενός παλιού εθίμου : Να δίνεται από το Ρώσικο μοναστήρι στους φτωχούς κελλιώτες Μοναχούς, ελεημοσύνη. Από την επόμενη χρονιά όμως αποφασίσθηκε να μην ξαναδοθεί ελεημοσύνη, διότι τα αποθέματα του Μοναστηριού είχαν ελαττωθεί. Σε αυτό, ίσως, συνετέλεσε η άσχημη κατάσταση στη Ρωσία, η οποία μείωσε τις δωρεές Ρώσων στο Μοναστήρι. Ο Μοναχός Γαβριήλ επρόκειτο να φωτογραφήσει για τελευταία φορά, σε ανάμνηση, το γεγονός αυτό της ελεημοσύνης. Τότε όμως παρατήρησε μόνο αυτός, να κινείται κατά τρόπο θαυμαστό ανάμεσα στους πατέρες μία γυναίκα. Φωτογράφησε λοιπόν τη σκηνή και τη γυναίκα που μόνο αυτός έβλεπε, η οποία αποτυπώθηκε και πάνω στο φωτογραφικό χαρτί μέσα σε μία λάμψη (στα αριστερά της φωτογραφίας).
Οι πατέρες συμπέραναν ότι ήταν η Παναγία λυπημένη και ανακάλεσαν την απόφασή τους να σταματήσουν την ελεημοσύνη. 9) Παναγία η Πορταΐτισσα Τον 9ο αιώνα, όταν βασιλιάς ήταν ο Θεόφιλος ο εικονομάχος, είχε ξεσπάσει μεγάλος διωγμός κατά των Ιερών Εικόνων και κατά των Χριστιανών που τις προσκυνούσαν. Τον καιρό εκείνο ζούσε στα μέρη της Νικαίας μια ευσεβής χήρα η οποία είχε ένα μονάκριβο γιο. Η γυναίκα φύλαγε και τιμούσε μια εικόνα της Παναγίας σε ιδιωτικό Παρεκκλήσι. Οι στρατιώτες του βασιλιά, σε έλεγχο που έκαναν ανακάλυψαν την Ιερή Εικόνα και προτίμησαν να μην εκτελέσουν αμέσως το διάταγμα περί Εικόνων, αλλά να εκβιάσουν την πλούσια κάτοχό της, δίνοντάς της διορία να συγκεντρώσει χρήματα.
Στο διάστημα αυτό η χήρα και ο γιος της έκαναν δέηση στην Παναγία και την παρακάλεσαν να διαφυλάξει την Εικόνα της. Έπειτα μετέφεραν την Εικόνα στη θάλασσα και την έβαλαν στα κύματα, για να μην βεβηλωθεί από τους εικονομάχους. Έκπληκτοι είδαν την εικόνα να προχωρεί όρθια πάνω στα κύματα, προς τα δυτικά, ενώ ο γιος της χήρας ακολουθώντας τη συμβουλή της φεύγει κι αυτός προς τα δυτικά, πηγαίνει στο Άγιο Όρος και στη Μονή Ιβήρων γίνεται Μοναχός. Μετά το θάνατό του, ένα βράδυ του έτους 1004, είδαν οι Μοναχοί της Μονής πάνω στη θάλασσα ένα πύρινο στύλο που έφτανε ως τον ουρανό. Το όραμα διαρκεί μέρες και τότε οι Μοναχοί βλέπουν στο τέλος του στύλου, μια Εικόνα να πλέει όρθια στα κύματα. Κάνουν δέηση στην Θεοτόκο να τους δώσει την Εικόνα και Εκείνη εμφανίζεται στον αναχωρητή Γαβριήλ. Του λέει να περπατήσει στα κύματα, να πάρει την Εικόνα και να την δώσει στον Ηγούμενο και στους Μοναχούς της Μονής, όπως και έγινε. Οι Μοναχοί μερόνυχτα ευχαριστούσαν την Παναγία για την μεγάλη τιμή που τους έκανε. Τοποθέτησαν την Εικόνα στο Ναό όμως κατ’επανάληψη η Εικόνα εξαφανιζόταν από αυτόν και βρισκόταν τοποθετημένη εσωτερικά πάνω από την πύλη της Μονής. Η Παναγία πληροφόρησε σε όραμα τον Όσιο Γέροντα Γαβριήλ, ότι αυτή είναι η θέση που διάλεξε μόνη της για να φυλάγει Αυτή τους Μοναχούς και όχι να φυλάγεται απ’ αυτούς. Οι Μοναχοί έκλεισαν την πύλη της Μονής, έκτισαν καινούρια, μεγαλοπρεπή, και κοντά στην παλαιά πύλη της Μονής έκτισαν Παρεκκλήσιο, όπου μετέφεραν τη Θαυματουργή Εικόνα της «Πορταΐτισσας». Μέχρι σήμερα η παρουσία της στη Μονή και στο Άγιο Όρος θεωρείται εγγύηση για την προστασία του Αγιορείτικου Μοναχισμού από την Θεοτόκο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΑΥΜΑ….ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ 3Είμαστε συγκλονισμένοι γιατί αυτές τις ημέρες ψάλλαμε παρακλήσεις στην Παναγία μας, για την εορτή της Κοιμήσεώς της, ειδικά όμως για ένα εννιάχρονο κοριτσάκι από την Κύπρο, την μικρή Αναστασία, που έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα.
Την Κυριακή η μικρή Αναστασία κοιμήθηκε εν Κυρίω, και την Δευτέρα έγινε η κηδεία της στην Κύπρο. Το απόγευμα στις 4 και μισή ένας προσκυνητής από την Καβάλα, άγνωστος σε εμάς και χωρίς να γνωρίζει τίποτε για το κοριτσάκι πήγε να προσκυνήσει την Παναγία στην εκκλησία μας. Βγαίνοντας από τον Ναό συναντήθηκε στην γέφυρα της εκκλησίας με μια μοναχή η οποία κρατούσε στο χέρι της ένα κοριτσάκι. Η μοναχή του είπε ότι το κοριτσάκι δεν ήταν δικό της αλλά το παίρνει μαζί της και προχώρησε στην εκκλησία… Ο νεαρός παραξενεύτηκε και νόμισε ότι η μοναχή θα πάρει το μικρό παιδί στην μονή για να μονάσει.Την ακολούθησε για να την ρωτήσει από ποιο μοναστήρι είναι. Περίμενε ένα τέταρτο να βγει και όταν έβλεπε ότι αργούσε μπήκε στην εκκλησία αλλά μοναχή και κοριτσάκι είχαν εξαφανιστεί. Έψαξε παντού ακόμη και στο ιερό και πάλι μάταια, κανείς δεν υπήρχε.   Τότε έτρεξε σε μένα, μου διηγήθηκε το γεγονός και μου ζήτησε να ψάξουμε ακόμη και σε κρυφές γωνιές του ιερού. Του ζήτησα να μου πει πως ήταν το κοριτσάκι και τι φορούσε. Του έδειξα φωτογραφίες που έχουμε εδώ από άλλες παρακλήσεις και μόλις έφτασε στην μικρή Αναστασία με βεβαιότητα μου είπε: αυτό είναι το κοριτσάκι. Τον ρωτάω: -είσαι σίγουρος;- – ΝΑΙ- μου λέει μονολεκτικά. Του εξήγησα ότι το κοριτσάκι αυτό σήμερα το πρωί το έθαψαν στην Κύπρο και του είπα όλη την ιστορία. Μετά συγκλονισμένος έβαλα τα κλάματα, το ίδιο και ο νεαρός και με ρώτησε -και ποια ήταν η μοναχή; – Μάλλον η Παναγία του είπα και τότε ήταν που ο νεαρός συγκλονισμένος άρχισε να κλαίει γοερά και συνέχεια. Ξέραμε ότι η Παναγία είναι πάντα παρούσα στο μέρος αυτό και είναι μοναδική παρηγοριά που έρχεται κοντά μας. Αφήγηση π. Νήφωνος, Ι. Μ. Βατοπεδίου Αγίου Όρους (Από το Βιβλίο-Η ΠΑΝΤΩΝ ΑΝΑΣΣΑ-Φανερώσεις και θαύματα της Θεοτόκου-Εκδόσεις Σταμούλη)
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ 8ΧΡΟΝΟ ΘΑΝΑΣΑΚΗ!
Μονή Παναγίας Ξυνιάδας Δομοκού. Αφηγείται ο Ιερομόναχος και ηγούμενος της Ι.Μ. Παναγίας Ξυνιάδος Δομοκού Αθανάσιος. Ο μικρός Αθανάσιος, που αξιώθηκε να δει τη Θεοτόκο, υπηρετεί σήμερα τη Χάρη Της ως ηγούμενος στο Ιερό Προσκύνημα της «Παναγίας Ελεούσας» Γεννήθηκε 12 Δεκεμβρίου του 1946 στην Ξυνιάδα Δομοκού από ευσεβείς γονείς, το Νικόλαο και την Πολυξένη, οι οποίοι τον μεγάλωσαν με Χριστιανικές αρχές. Έτσι, από τη στιγμή που αξιώθηκε να δει τη Μεγαλόχαρη, αφοσιώθηκε με όλες του τις δυνάμεις στη Διακονία του Θεού Το 1965 έγινε μοναχός, το 1971 Διάκονος, και το 1976 ιερεύς άγαμος. Από τότε υπηρετεί την Παναγία και εξυπηρετεί τις πνευματικές ανάγκες των προσκυνητών. Δείτε το βίντεο…
Με πληροφορίες από panagiamegalohari.gr, hellas-orthodoxy.blogspot.gr, antexoume.wordpress.com

ΑΠΟ:MAKELEIO.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο