Στρατόπεδο συγκέντρωσης όλος ο πλανήτης

Στρατόπεδο συγκέντρωσης όλος ο πλανήτης

Μετά το χθεσινό πολλαπλό χτύπημα των Μουσουλμάνων στο Λονδίνο, είδαμε σκηνές απείρου κάλους, καθώς οι πολίτες έγιναν έρμαια στα χέρια της αστυνομίας, στα πλαίσια δήθεν των ερευνών, αλλά στην πραγματικότητα, στα πλαίσια της εκπαίδευσης όλων, για το ότι είναι αιχμάλωτοι μέσα στις ίδιες τους τις πόλεις.
Το 2001, έγραψα στο βιβλίο μου ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ότι σύντομα θα έρθει η ώρα, που η εγκληματικότητα θα φθάσει σε τέτοια επίπεδα, που ο στρατός θα περιπολεί στους δρόμους και οι προσωπικές ελευθερίες θα χαθούν, χάριν δήθεν της ασφαλείας μας.
Νάμαστε σήμερα στο 2017, να γίνεται στο Λονδίνο, ότι είχε κάνει ο Ομπάμα στις ΗΠΑ, όπου ο στρατός ψάχνοντας μουσουλμάνους "τρομοκράτες", έμπαινε στα σπίτια και έκανε έρευνες, κάνοντας τους κατοίκους να αισθάνονται τιποτένιοι και ανίκανοι σκλάβοι του καθεστώτος.
Όταν έγινε η βομβιστική ενέργεια στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, ο στρατός έμπαινε στα σπίτια και όλοι κατάλαβαν τότε, ότι στον κόσμο αυτό, δεν έχουν τίποτε δικό τους και ότι η λεγόμενη περιουσία του καθενός του παραχωρείται από το κράτος, που ασκεί την εξουσία για λογαριασμό εκείνων που έχουν την πραγματική εξουσία.
Και φθάσαμε στα χθεσινά γεγονότα στο Λονδίνο, όπου ο κόσμος και πάλι πήρε το μήνυμα, ότι είναι απλά ένα σκουπίδι στα χέρια της εξουσίας, αν η εξουσία το αποφασίσει. Με τα χέρια ψηλά προχωρούσαν όλοι, για να είναι σίγουρες οι δυνάμεις ασφαλείας ότι δεν θα τους επιτεθεί κανείς, αλλά το υποσυνείδητο μήνυμα περπάτησε σε όλο τον πλανήτη.
Σε ώρες ανάγκης, χάνουν όλοι, όλα τους τα δικαιώματα και όλα τους τα υπάρχοντα.
Είναι ξεκάθαρο, ότι τα τελευταία σαράντα χρόνια, έγιναν συστηματικά και βάσει σχεδίου, τα παρακάτω πράγματα:
1. Ο ξεριζωμός δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων από την Αφρική και την Ασία, μουσουλμάνων κυρίως  και η λόγω φτώχειας και πολέμων σταδιακή μεταφορά τους στην Ευρώπη και την Αμερική.
2.Το κλείσιμο όλων των εργοστασίων του Δυτικού κόσμου και την μεταφορά τους στις φτωχότερες χώρες, που είχε σαν αποτέλεσμα την εκτίναξη της ανεργίας και την φτωχοποίηση της λευκής φυλής, που δεν είχε πλέον που να δουλέψει.
3. Η φτώχεια της λευκής φυλής, έκανε τις λευκές γυναίκες να βγουν από το σπίτι και να ψάξουν για δουλειά, με αποτέλεσμα την δραματική μείωση των γεννήσεων λευκών παιδιών, κυρίως Χριστιανών.
4. Η ανάμιξη πληθυσμών με απόλυτα διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες ζωής στον Δυτικό κόσμο, τον μετέτρεψε σε  ένα κολαστήριο κάτω από το φαντεζί περιτύλιγμα των smart phones και των reality shows.
5. H επιθετικότητα των Μουσουλμάνων ήταν το κερασάκι στην τούρτα, που έδωσε την δυνατότητα στο κράτος αφέντη να βγάλει τον στρατό στους δρόμους και όπως πάνε τα πράγματα σε μερικά χρόνια να επιβάλει την παγκόσμια δικτατορία του, όπου κανείς δεν θα έχει ούτε δικαιώματα, ούτε τίποτε δικό του.
Όσον αφορά μάλιστα το τελευταίο, είναι το μόνο ίσως ωφέλιμο μήνυμα, αφού αποτελεί και την μόνη αλήθεια, για το μάταιο και προσωρινό κόσμο στον οποίο ζούμε.
Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι από τον κόσμο αυτό είμαστε περαστικοί και οι μόνες αποσκευές που έχουμε όταν φεύγουμε από δω, είναι αυτές που έχουμε μέσα στην καρδιά μας.


ΠΗΓH: ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ EL.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς