Άνθρωποι Σκιές, Φαντάσματα, μυστηριώδεις οπτασίες - οντότητες!Δέκα Ανεξήγητες Και Ανατριχιαστικές Φωτογραφίες!

Άνθρωποι Σκιές - Ο Άνθρωπος με το καπέλο. Ανατριχιαστικό..
. Μπορείτε να τον δείτε πίσω από τη γυναίκα. "Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που οι τρεις αυτές κυρίες κήδευαν τη μητέρα τους. Στην εικόνα υπάρχει μια σκοτεινή φιγούρα ενός ανθρώπου που στέκεται πίσω από την μεσαία γυναίκα και ακουμπά το δεξί του χέρι στο δεξιό ώμο της.Συμπτωματικά η γυναίκα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα λίγο μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας. "

Ο Joe Robbins λέει, «Πήρα αυτή την φωτογραφία με το κινητό μου. Ο φίλος μου και εγώ είχαμε ανάψει μια μικρή φωτιά και παίζαμε γύρω της τραβώντας μερικές φωτογραφίες. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία παρατηρήσαμε μια ανθρώπινη φιγούρα, από πίσω μου. Μοιάζει με κάποιο πλάσμα που είναι σε άθλια κατάσταση και λυπημένο. Μας έπιασαν ρίγη. Πιστεύαμε ότι ήμασταν μόνοι."


Και προσθέτει, "Δεν υπήρχε κανείς άλλος εκεί που θα μπορούσε να είναι στην φωτογραφία μαζί μου. Ίσως κάτι από τον κάτω κόσμο.

Boothill Νεκροταφείο, Tombstone, Αριζόνα - εμφάνιση ενός μικρού κοριτσιού.


Ανεξήγητη σκιά


Ένα φάντασμα των Χριστουγέννων;


Μια παράξενη παρουσία


ΣκιάΦωτογραφία, που τραβήχτηκε το 1925 κατά την επίσκεψη ενός κοριτσιού στον τάφο της δίδυμης αδελφής της, η οποία πέθανε σε μια πυρκαγιά στο σπίτι τους το προηγούμενο έτος. Οι γονείς του κοριτσιού που την είδαν, σε πολλές περιπτώσεις, μιλάνε για την αδελφή της, καθώς έπαιζε στο δωμάτιό της, αλλά κανείς δεν ήταν εκεί, και νόμιζαν ότι ήταν απλά μέρος της διαδικασίας του θρήνου.


Μυστηριώδης φωτογραφία που ελήφθη στο Bohemian Grove, Καλιφόρνια, άγνωστη ημερομηνία.

- See more at: http://anekshghto.blogspot.gr/2014/04/blog-post_30.html#sthash.MN33E2sE.dpuf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο