Η απόκρυφη γεωμετρία των πόλεων

Το 1790μΧ ο Γάλλος ελευθεροτέκτων Pierre L'Enfant... (ο οποίος επιλέχθηκε από τον Τζορτζ Ουάσιγκτον, επίσης μασόνο 33ου βαθμού) σχεδίασε το ρυμοτομικό σχέδιο και την αρχιτεκτονική διαρρύθμιση της Ουάσιγκτον, ο οποίος φρόντισε να συμπεριλάβει και πολλά απόκρυφα γεωμετρικά σύμβολα κατά τη δόμηση.

ΠΟΛΗ ΤΗΣ WASHINGTON: ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΣΕ ΝΟΗΤΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ

Αν καποιος παρατηρήσει την Ουάσιγκτον από μια εναέρια άποψη, ίσως να μείνει συγκλονισμένος και να βρεί σχέδια όπως ένα σιδερένιο σταυρό (που χρησιμοποιείται από τον Χίτλερ), το αστέρι του Δαβίδ (που χρησιμοποιούνται από τους Rothschilds), ένα ανάποδο (σατανικό) πενταγράμμο, που δείχνουν προς το Λευκό Οίκο, και ακόμη και μια πυραμίδα με μια τεράστια κουκουβάγια να κάθεται πάνω στο κτίριο του Καπιτωλίου.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ

Αλλά όταν μιλάμε για Ουάσιγκτον και ελευθεροτέκτονες, θα πρέπει να δούμε την ευρύτερη εικόνα. Η όλη διάταξη της Ουάσιγκτον έχει ένα μυστικό νόημα. Μιμείται τα αρχαία μνημεία που βρέθηκαν στην Αίγυπτο, τη Ρώμη, ακόμα και στην Ελλάδα.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ WASHINGTON ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ

Τέλεια γεωμετρικές γραμμές, τρίγωνα, τετράγωνα. Όταν κοιτάς την Ουάσιγκτον από τον αέρα, θα αρχίσεις να παρατηρείς απίστευτα γεωμετρικά σχήματα.

NEW HAMPSHIRE: ΕΞΑΓΩΝΑ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ, ΤΡΙΓΩΝΑ, ΚΥΚΛΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

Το κτίριο του Καπιτωλίου, ο Λευκός Οίκος και το Μνημείο της Ουάσιγκτον αποτελεί ένα τέλειο τρίγωνο, όπως υποστηρίζουν πολλοί ερευνητές, αντιπροσωπεύει μασονικό σύμβολο.
Υπάρχουν πολλές κρυμμένες γεωμετρικές συσχετίσεις που ίσως λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν. 

ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

WASHINGTON MONUMENT: ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΡΗΤΟ ΟΣΟ ΠΑΝΩ, ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

Μπορούμε να παρατηρήσουμε πολλά κρυμμένα γεωμετρικά σχήματα όχι μόνο στην Washington αλλά και άλλες διάφορες πόλεις του κόσμου. Ο λόγος της εμμονής κάποιων ανθρώπων να αποτυπώσουν συγκεκριμένα γεωμετρικά σχήματα παραμένει άγνωστος. Μια προσέγγιση που μπορεί να γίνει είναι όλα αυτά να είναι μέρος κάποιου τελετουργικού με προεκτάσεις στην μαγεία και τον αποκρυφισμό. 
ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΝΧΑΜ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ 

ΟΙ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ, ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ


ΠΑΡΙΣΙ: ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

ΡΩΜΗ: ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

Κάποια παρόμοια σχήματα αρχίσαμε να παρατηρούμε και στην Αττική, συγκεκριμένα στην περιοχή του Ψυχικού και των Τουρκοβουνίων. Φυσικά δεν θέλουμε να πούμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να έγινε σκόπιμα στην Ελλάδα, όμως υπάρχουν πολλές συμπτώσεις όπως παρατηρούμε παρακάτω. Παραπάνω έρευνες ίσως ρίξουν φως στο μυστήριο αυτό θέμα που στα site της Ελλάδας δεν μπορέσαμε να βρούμε παραπάνω στοιχεία.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΨΥΧΙΚΟΥ: ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΤΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ. ΤΥΧΑΙΟ?

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ GOOGLE EARTH: 38°00'44.42" B 23°46'12.45" E
ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο