ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΒΑΣΡΑΝΕΧ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Πριν από λίγες ημέρες, μου εστάλει μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκωδικοποίηση του δολαρίου του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. Ήμουν συγκλονισμένος όταν είδα τις εικόνες που είχαν αποκρυπτογραφηθεί..
. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, ο φαλακρός αετός που κρατά τα βέλη στο πίσω μέρος ενός χαρτονομίσματος δείχνει σαφώς τη μορφή ενός Νεφελίμ Βασρανέχ (γκρίζου δούλου) άμεσα στην εικόνα. Θα μπορούσε αυτό να είναι ένας ακόμη κρυπτογραφημένος κωδικός που μας λέει ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων ξένων κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο;

Ή μήπως αυτό είναι απλά μια οφθαλμαπάτη, που βρίσκεται μόνο στο μυαλό μας;

Μπορείτε να πάρετε τη δική σας απόφαση για το θέμα αυτό; σκεφτείτε ότι είμαι μόνο «ο αγγελιοφόρος.»Θα μπορούσε αυτό να είναι ακόμη μια καπνισμένη κάνη που αποδεικνύει ότι υπάρχει μια πραγματική επιρροή γκρίζων δούλων κατά την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και στο εξωτερικό.


Πληθαίνουν οι αποδείξεις μιας συνωμοσίας των αποκαλούμενων εξωγήινων και αυτό είναι απλά μια άλλη εικόνα που δείχνει ότι υφίστανται περισσότερο από ό, τι συναντά το μάτι και αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια σύμπτωση.
- See more at: http://anekshghto.blogspot.gr/2013/11/blog-post_11.html#sthash.GJuEXXtz.dpuf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο