ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΤο άρθρο αυτό το έγραψα στις 10 Ιουλίου 2015. Αλλά ήθελα να το αναρτήσω και πάλι για το κομμάτι της ηλεκτρονικής φυλακής. Απολαύστε…


Είχα επιμείνει πριν από το δημοψήφισμα ότι όλοι του «Συνταγματικού» τόξου ήθελαν εξαρχής το ΝΑΙ. Ήθελαν τη συγκατάθεση του Ελληνικού λαού για την υπογραφή και 3ου μνημονίου, αφού αν ο Σύριζα έκανε και αυτός κωλοτούμπτα, όπως είχε ήδη κάνει ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς/Βενιζέλος παλιότερα, τότε τα κόμματα αυτά (δηλαδή ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και Σύριζα) θα τελειώνανε οριστικά από την πολιτική ιστορία της Ελλάδας.

Παρόλο το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, η συγκυβέρνηση του Σύριζα και των ΑΝΕΛ έκαναν ακριβώς ότι θα έκαναν αν έβγαινε το ΝΑΙ. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ στη διαπλοκή και τους πολιτικούς απατεώνες, αλλά ο Τσίπρας αντί να τους βάλει στο περιθώριο, τους έβαλε πάλι στο κέντρο των εξελίξεων. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι εκλογές και δημοψηφίσματα δεν έχουν απολύτως καμία αξία και δεν αλλάζουν στην ουσία τίποτα, αν είχαν, σίγουρα θα είχαν κηρυχθεί παράνομα. Οι εκλογές γίνονται μόνο και μόνο για να νομίζει ο λαός ότι έχει επιλογή, αφού ποτέ κυβέρνηση, σε καμία χώρα του κόσμου, δεν έχει εφαρμόσει το πρόγραμμά της.

Κλασσικό παράδειγμα το δημοψήφισμα. Ο λαός είπε ΟΧΙ, η κυβέρνηση εφαρμόζει το ΝΑΙ.

Πέρα από τους λόγους που πιστεύω ότι έγινε το δημοψήφισμα (και μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο μέρος), υπάρχει και κάτι άλλο που πιστεύω ότι κανείς, ή πολύ λίγοι, αντιλαμβάνονται.

Στις χώρες του «ελεύθερου» κόσμου οι καθημερινές συναλλαγές των πολιτών γίνονται 80% με πλαστικό χρήμα και 20% με μετρητά. Στην Ελλάδα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στην Ελλάδα οι συναλλαγές είναι 80% με μετρητά και 20% με κάρτες. Οι συνταξιούχοι είναι, αν όχι 100%,τότε σίγουρα 95% με μετρητά.

Αυτό, στον «ελεύθερο» κόσμο… ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!

Σκεφτείτε τώρα το μήνα ενός τυπικού Έλληνα. Θα πάει στο περίπτερο, θα πάει για καφέ, θα πάει στην ταβέρνα, θα πάει στο μπαρ, στην λαϊκή, βάζει βενζίνη…. Και όλα αυτές οι συναλλαγές με μετρητά. Σε άλλες χώρες του «ελεύθερου» κόσμου, αυτές οι συναλλαγές θα γινόντουσαν με κάρτες. Όχι όμως στην Ελλάδα.

Στον καπιταλισμό όμως, όπου οι ισχυροί βρίσκουν τρόπους για να αυξήσουν τα κέρδη τους, αυτό έπρεπε να αλλάξει.

Και μία κοινωνία αλλάζει μόνο όταν υπάρχει κρίση!

Προσπάθησαν με διάφορα «δώρα» και VISA POINTS που θα κέρδιζε ο καταναλωτής αν χρησιμοποιούσε τις κάρτες, αλλά αυτό δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άρα, σκέφτονται το απόλυτο σχέδιο.

Δημοψήφισμα με το ερώτημα, Ευρώ ή Δραχμή, κλείσιμο των τραπεζών, επιβολή capital controls, και έτσι ο λαός τρέχει στα υποκαταστήματα των τραπεζών για να βγάλουν κάρτες. Όποιος δεν είχε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα πριν, έχει τώρα. Όποιος δε χρησιμοποιεί τις κάρτες του συχνά, τις χρησιμοποιεί τώρα. Ειδικά οι συνταξιούχοι, που δεν είχαν σκεφτεί ποτέ να βγάλουν κάρτες, τώρα στήθηκαν στην ουρά για ώρες για να τους σφραγίσουν ηλεκτρονικά.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ!

Ας γυρίσουμε τώρα στο παράδειγμά μας. Ο μέσος Έλληνας κάνει τουλάχιστον 100 συναλλαγές το μήνα, όλα με μετρητά. Όταν είναι με μετρητά, οι τράπεζες δεν κερδίσουν απολύτως τίποτα με τη συναλλαγή αυτή. Αλλά, στις «ελεύθερες» κοινωνίες, η συναλλαγή με κάρτα έχει πάντα και χρεωμένες υπηρεσίες που ακολουθούν.

Η τράπεζα σε χρεώνει με κάποιο μηνιαίο ποσό για να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες της, σε χρεώνει πακέτα ασφάλειας για να σε προστατέψει από τους κακούς που θα σου κλέψουν την κάρτα σου και την προσωπικότητά σου (identity theft), χρεώνει την επιχείρηση στην οποία έκανες την συναλλαγή, σε χρεώνει γενικά με υπηρεσίες και ασφάλιστρα. Άρα κάτι που θα σου κόστιζε 1 Ευρώ, τώρα θα σου κοστίζει 1,50 (με όλες τις υπηρεσίες που θα σε χρεώνουν χωρίς στην ουσία να το καταλαβαίνεις. Κάτι που δεν μπορούσαν να κάνουν στο παρελθόν…… άρα στην ουσία…

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Άρα, η κρίση και το δημοψήφισμα έγιναν, ή χρησιμοποιήθηκαν ώστε να δέσουν χειροπόδαρα τους Έλληνες και να τους σπρώξουν στην ηλεκτρονική φυλακή των τραπεζών.

Κάποτε ένας ξένος φίλος μου που ζούσε στην Ελλάδα μου είχε πει: «Η Ελλάδα είναι η τελευταία πραγματικά ελεύθερη χώρα του κόσμου». Τότε νόμιζα ότι εννοούσε ότι είμαστε ελεύθεροι γιατί μπορούμε να παρκάρουμε στα πεζοδρόμια, και γενικά είμαστε λίγο πιο φλου.

Τελικά, άλλο εννοούσε.

(Όπως έχω πει πολλές φορές, με τον Σύριζα στην εξουσία, καταστρέφεται ο Ελληνισμός – οι Έλληνες σύντομα θα είναι δούλοι στην ίδια τους τη χώρα!)

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ STROUTHOKAMILOS

hellasforce.com

Το διαβάσαμε από το: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/blog-post_164.html#ixzz4n5fpvcIO

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς