ΜΑΡΤΥΡΑΣ UFO ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΕΞΙ ΔΙΣΚΟΥΣ ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ!

Στις 27 Απριλίου του 2017...
ένας Αμερικανός ανέφερε στη MUFON (υπόθεση 83376) ότι η μητέρα του που ταξίδευε με το τραίνο στην Αριζόνα, μέσω της κομητείας Apache, παρακολούθησε και φωτογράφισε έξι αιωρούμενα αντικείμενα παράλληλα με το τραίνο. 



Στην αναφορά του ο νεαρός άνδρας έγραψε τα εξής: «Η μητέρα μου ταξίδευε προς το Τέξας με το τραίνο, στις 14 Απριλίου του 2017, νυχτερινή ώρα, και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Είπε ότι κοιτούσε έξω από το παράθυρο της καμπίνας και είδε ένα πολύ λαμπερό φως που έγινε πιο φωτεινό καθώς πλησίαζε το τραίνο. Ήταν έξι αντικείμενα που αιωρούνταν δίπλα-δίπλα. Τόσο, που φαινόταν ότι κάθε αντικείμενο είχε δύο σειρές παραθύρων και ένα ομιχλώδες φως από κάτω του. Αμέσως, έπιασε το κινητό της και τράβηξε μερικές φωτογραφίες από απόσταση 30 μέτρων περίπου. Ήταν η μεγαλύτερη σκεπτικιστής μέχρι που τα είδε και μου ζήτησε να τα μοιραστώ με την κοινότητα των UFO. Δεν είναι άνθρωπος που υπερβάλει ή σκοπεύει να επιδιώξει την προσοχή ούτως ή άλλως.»




ufotruth-gr

Το διαβάσαμε από το: ΜΑΡΤΥΡΑΣ UFO ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΕΞΙ ΔΙΣΚΟΥΣ ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/ufo.html#ixzz4nBg4h1NH

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς